Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Α. Δημητριάδης: Είμαι ανοικτός για μία κυβέρνηση ευρείας αποδοχής

Στόχος είναι ένας εναλλακτικός συνασπισμός εξουσίας, η προοδευτική αλλαγή, δήλωσε στον ΠΟΛΙΤΗ ο υποψήφιος πρόεδρος Αχιλλέας Δημητριάδης, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για «απειρία» στην πολιτική, είπε «Είδαμε που μας έφερε ο έμπειρος πολιτικός», σημειώνοντας τη δική του ανάμειξη στη δημόσια ζωή τα τελευταία 33 χρόνια.

Για το Κυπριακό, υπέδειξε ότι πρέπει να προβλέπουμε τις εξελίξεις, να παίρνουμε αποφάσεις την κατάλληλη ώρα και να δείχνουμε συνέπεια και σοβαρότητα, προσθέτοντας ότι με την απραξία και περιμένοντας δεν γίνεται τίποτα. «Πρέπει να διεκδικήσεις για να πετύχεις», τόνισε.

Ανέφερε ακόμα ότι θεωρεί αυτονόητο ότι θα λάβει υπόψη του τις απόψεις των κομμάτων που θα στηρίξουν το Περίγραμμα Θέσεων του, ενσωματώνοντας τις δικές τους παρατηρήσεις ή εισηγήσεις.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Επιτροπή Αλήθειας

Η πρόταση για σύσταση Επιτροπής Αλήθειας για την Κύπρο μπορεί να προωθηθεί και μέσω της συζήτησης, μέσα Μαρτίου, για την Τέταρτη Διακρατική Προσφυγή Κύπρου v Τουρκίας, στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η σύστασή της δυνατό να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες χώρες, δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM ο Αχιλλέας Δημητριάδης

Περισσοτερα »
Συνεντεύξεις

Το θέμα της αυτόματης εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους έχει καταστεί επείγον και η Βουλή θα πρέπει να τροποποιήσει το νόμο ώστε να μπορέσουν οι νέοι ψηφοφόροι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, επισημαίνει ο Α.Δημητριάδης στον ΑΝΤ1

Περισσοτερα »
Scroll to Top