Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Α. Δημητριάδης: Να δώσουμε φωνή στους «άφωνους»

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ «ΣΤΟΥ …ΑΧΙΛΛΕΑ»

Κάλεσμα συμμετοχής προς τους νέους να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους και να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους, ώστε να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα τους στις Προεδρικές εκλογές, απηύθυνε ο υποψήφιος για την Προεδρία Αχιλλέας Δημητριάδης, εγκαινιάζοντας χθες (Τετάρτη, 27 Ιουλίου) το Εκλογικό Επιτελείο του, στη Λευκωσία.

Ανακοίνωσε ειδικότερα ότι στις 16 Σεπτεμβρίου θα οργανώσει μεγάλη συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα «ONIRAMA», αφιερωμένη στους νέους που θα μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν, εφόσον εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν όποιον οι ίδιοι επιθυμούν. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Κύπριος Νίκος Γεωργίου.

Μέχρι την τελευταία ημέρα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους, το Εκλογικό Επιτελείο θα προσφέρει επίσης οποιαδήποτε στήριξη χρειάζονται οι νέοι ψηφοφόροι για εγγραφή.

Ο Αχιλλέας Δημητριάδης ανακοίνωσε ακόμα ότι αρχίζει πρόγραμμα περιοδειών με μικρό λεωφορείο και θα οργώσει όλη την Κύπρο, τις πόλεις και τα χωριά, για να έρθει σε απευθείας επαφή με τους πολίτες.

Στα εγκαίνια προσήλθε πολύς κόσμος, αναμεσά τους και πολλοί νέοι, για να γνωρίσουν τον Αχιλλέα και να συνομιλήσουν μαζί του σε χαλαρό περιβάλλον, με ζωντανό ραδιοφωνικό πρόγραμμα με τον LOVE FM 100.7.

Ο Αχιλλέας Δημητριάδης έκανε μια λιτή ομιλία στην οποία επικεντρώθηκε στον αντισυστημικό χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του, προσκαλώντας τους πολίτες να αξιοποιήσουν τους χώρους του Επιτελείου του για καθημερινές συναντήσεις, με φυσική παρουσία και διαδικτυακές συνδέσεις, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση των θέσεων του προγράμματος διακυβέρνησής τους.

Η βάση του προγράμματος διακυβέρνησης είναι το Περίγραμμα Θέσεων του Α. Δημητριάδη που ανακοινώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, το οποίο θα εμπλουτιστεί και θα συμπληρωθεί με κεφάλαια για όλο το φάσμα της διακυβέρνησης πάνω στους τρεις πυλώνες:

  1. Τίμιο Κράτος
  2. Κύπρος 2035
  3. Όχι στη διχοτόμηση – Η λύση μάς συμφέρει

Ο Α. Δημητριάδης ανέφερε επίσης ότι μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας, ανάμεσα τους το 50% των νέων, απέχει από τις εκλογικές διαδικασίες. «Θέλω να δώσω φωνή σε αυτούς που δεν έχουν φωνή, θέλω να δώσω απαντήσεις στα συσσωρευμένα αδιέξοδα που προκάλεσε η 10ετής διακυβέρνηση Αναστασιάδη», ανέφερε.

Το Εκλογικό Επιτελείο Αχιλλέα Δημητριάδη βρίσκεται στη γωνία Λεωφόρου Κέννεντυ 44 και Εσπερίδων, στη Λευκωσία.

28 Ιουλίου, 2022

Scroll to Top