Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Α. Δημητριάδης στο ThemaOnline: «Ήρθα και θα μείνω στη δημόσια ζωή της χώρας μας» – Οι προτάσεις για Κυπριακό, ακρίβεια και συνταξιοδοτικό

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΑΔΑΜΟΥ

Το μήνυμα ότι «ήρθα και θα μείνω στη δημόσια ζωή της χώρας μας», στέλνει ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αχιλλέας Δημητριάδης, τονίζοντας ότι θεωρεί πως ο διάλογος και η επικοινωνία συνιστούν τον καλύτερο τρόπο για να δώσουμε νέα περιεχόμενα και ουσία στον πολιτικό μας αγώνα.

Σε συνέντευξή του στο ThemaOnline, ο κ. Δημητριάδης τοποθετείται επί των 3 πιο φλεγόντων, κατά τον ίδιο, ζητημάτων που πρέπει να τύχουν άμεσου χειρισμού από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του, σε περίπτωση εκλογής του, και εξηγεί με ποιους τρόπους θα τα αντιμετωπίσει.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, τοποθετείται ειδικότερα για το Κυπριακό, τη διαφθορά, την ακρίβεια, τα ενεργειακά, το μεταναστευτικό, τις εκποιήσεις και το συνταξιοδοτικό, καταθέτοντας τις θέσεις του για τα αυτά, ενώ ξεκαθαρίζει πως «εάν δεν είμαι στον Β γύρο, θα τοποθετηθώ μεταξύ των επιλογών που θα έχει ενώπιον του ο λαός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεσμεύω τον κόσμο που με ετίμησε με την ψήφο τους».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ

 

 

Scroll to Top