Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Δήλωση Α. Δημητριάδη για τη δημαγωγία Χριστοδουλίδη με τις προπληρωμένες κάρτες

Τελευταία εβδομάδα των εκλογών και ο υποψήφιος για την προεδρία Νίκος Χριστοδουλίδης κάνει άλλη μια επίδειξη φθηνής δημαγωγίας και ανευθυνότητας: μοιράζει προπληρωμένες κάρτες των 350 ευρώ για τους νέους, δήθεν για «προαγωγή του πνεύματος».

Έτσι αντιλαμβάνεται τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος ο κ. Χριστοδουλίδης, αυτή είναι η προσέγγιση του για τα δημόσια οικονομικά.

Στην ουσία ο κ. Χριστοδουλίδης σκορπά ευρώ προφανώς για να ψηφοθηρήσει λίγο πριν από την κάλπη, έτσι χωρίς στόχευση και χωρίς εισοδηματικά κριτήρια.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης διεξάγει για μήνες προεκλογική εκστρατεία με υποσχέσεις για όλους και τώρα στρέφεται ξανά στα προσφιλή του πυροτεχνήματα. Στο φινάλε ακολουθεί τον Αβέρωφ Νεοφύτου στην κούρσα της δημαγωγίας για το ποιος από τους δύο εμπαίζει περισσότερο τους πολίτες.

Έχουν ξεχάσει ότι και δυο ήταν ουσιαστικά αυτοί που συναποφάσιζαν για τις κυβερνητικές πολιτικές για 10 χρόνια και τώρα 7 μέρες πριν τις εκλογές ξαφνικά μοιράζουν λεφτά αβέρτα.

Αυτό το δρόμο της ανευθυνότητας δεν θα τον ακολουθήσω. Στη δική μου εκλογική προσπάθεια δεν έχει θέση η δημαγωγία και ο φθηνός λαϊκισμός. Στη δική μου προσπάθεια έχουν θέση μόνο οι εφικτές λύσεις για να κάνουμε την Κύπρο καλύτερη – Το Τίμιο Κράτος, την Ανάπτυξη με Ορίζοντα το 2035 και την επίλυση του Kυπριακού. Κάθε πολίτης μπορεί να τις μελετήσει στην ιστοσελίδα www.achilleas.eu.

Η Κύπρος όσες φορές ακολούθησε τον κατήφορο της δημαγωγίας οδηγήθηκε σε περιπέτειες. Αλλά επιμένω ότι «η Κύπρος αξίζει καλύτερα»  και γι’ αυτό σας καλώ όλους να λάβετε μέρος στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Με την ψήφος σας δώστε δύναμη στην ελπίδα!

 

Λευκωσία, 30 Ιανουαρίου, 2023

 

 

Scroll to Top