Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Γραπτή Δήλωση Α. Δημητριάδη για το άρθρο του τέως Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρου Κυπριανού

«Έχω διαβάσει το άρθρο του τέως Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρου Κυπριανού. Με λύπησε το επίπεδο και η ένταση της επίθεσης εναντίον μου και με προβλημάτισε η χρονική στιγμή που επιλέγηκε για μια τέτοια ενέργεια.

Δεν θα σχολιάσω τα όσα άστοχα μου καταλογίζει. Θα συνεχίσω να πολιτεύομαι με ήθος, σοβαρότητα και με πολιτικά επιχειρήματα. Ως ένας πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος, θα συνεχίσω να αντιπολιτεύομαι την απερχόμενη διακυβέρνηση και τους στενούς συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς διάκριση.

Τέλος, όσον αφορά την απρόκλητη επίθεση του κ. Μαυρογιάννη στο διακαναλικό debate μετά την απολογία του το ίδιο βράδυ, την οποία αποδέχθηκα, θεωρώ το θέμα λήξαν.

Η προσπάθεια συνεχίζεται διότι η Κύπρος Αξίζει Καλύτερα!»

 

17/01/2023

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Επιτροπή Αλήθειας

Η πρόταση για σύσταση Επιτροπής Αλήθειας για την Κύπρο μπορεί να προωθηθεί και μέσω της συζήτησης, μέσα Μαρτίου, για την Τέταρτη Διακρατική Προσφυγή Κύπρου v Τουρκίας, στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η σύστασή της δυνατό να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες χώρες, δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM ο Αχιλλέας Δημητριάδης

Περισσοτερα »
Συνεντεύξεις

Το θέμα της αυτόματης εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους έχει καταστεί επείγον και η Βουλή θα πρέπει να τροποποιήσει το νόμο ώστε να μπορέσουν οι νέοι ψηφοφόροι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, επισημαίνει ο Α.Δημητριάδης στον ΑΝΤ1

Περισσοτερα »
Scroll to Top