Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Κατοχύρωση του υγιούς περιβάλλοντος ως Συνταγματικού δικαιώματος, προκρίνει ο υποψήφιος Πρόεδρος Αχιλλέας Δημητριάδης

Στο πλευρό των 12 κοινοτήτων της περιοχής γύρω από το Μιτσερό βρίσκεται ο δικηγόρος Αχιλλέας Δημητριάδης, έχοντας ήδη στη νομική φαρέτρα του ψήφισμα που υπέγραψαν 6 από τα 7 κοινοβουλευτικά κόμματα, καθώς και πέραν των 3,000 κατοίκων.

Μιλώντας στη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 19 Μαρτίου , ο υποψήφιος Πρόεδρος κάλεσε τα κόμματα να μην εγκρίνουν τα κονδύλια που αφορούν τη μετεγκατάσταση του εργοστασίου και τα οποία έχουν σταυρωθεί από τη Βουλή, προσθέτοντας ότι το ψήφισμα θα κατατεθεί και στο Συμβούλιο Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με στόχο την ανατροπή της εγκατάστασης του εργοστασίου ασφάλτου.

Ο κ. Δημητριάδης τόνισε παράλληλα τη σημασία της κατοχύρωσης του δικαιώματος σε ένα υγιές περιβάλλον ως Συνταγματικού Δικαιώματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Επιτροπή Αλήθειας

Η πρόταση για σύσταση Επιτροπής Αλήθειας για την Κύπρο μπορεί να προωθηθεί και μέσω της συζήτησης, μέσα Μαρτίου, για την Τέταρτη Διακρατική Προσφυγή Κύπρου v Τουρκίας, στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η σύστασή της δυνατό να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες χώρες, δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM ο Αχιλλέας Δημητριάδης

Περισσοτερα »
Συνεντεύξεις

Το θέμα της αυτόματης εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους έχει καταστεί επείγον και η Βουλή θα πρέπει να τροποποιήσει το νόμο ώστε να μπορέσουν οι νέοι ψηφοφόροι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, επισημαίνει ο Α.Δημητριάδης στον ΑΝΤ1

Περισσοτερα »
Scroll to Top