Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Ο Αχιλλέας Δημητριάδης στο Themaonline και το «The Break» του Μ. Νομικού- Δείτε την εκπομπή

Να περνάς μια ζόρικη μέρα στη δουλειά, να φτάνει επιτέλους η ώρα για ένα διάλειμμα και να… σου’ ρχεται ο Μαρίνος Νομικός με τις ανορθόδοξες, προβοκατόρικες και ιντριγκαδόρικες ερωτήσεις του.

Μικρές, γρήγορες και ευέλικτες συνεντεύξεις με πρόσωπα της δημόσιας σφαίρας που έχουν κάτι να πουν για το αντικείμενο, τη ζωή τους, τον κόσμο γύρω τους αλλά με ερωτήσεις που πρώτα θα τεστάρουν τα όρια της ανοχής, της αντοχής, της ευπρέπειας, της λογικής, της υπομονής και -φυσικά- του χιούμορ. Γιατί σ’ αυτό το The Break σπάμε τη ρουτίνα, τον πάγο, τα καλούπια και ενίοτε τα νεύρα!

Δείτε στο πρώτο επεισόδιο

Πώς είναι για έναν μεγαλοαστό σαν τον Αχιλλέα Δημητριάδη να παίρνει σβάρνα τα χωριά της Κύπρου και να τρώει σε λίγους μήνες όσο σουζιούκκο δεν έχει φάει στη ζωή του; Ο γνωστός δικηγόρος και υποψήφιος πρόεδρος στην πρεμιέρα του The Break μιλάει για τον προεκλογικό αγώνα, τους πραγματικούς λόγους που δεν τον στήριξε το ΑΚΕΛ, την υπογραφή του σε έγγραφα του ψευδοκράτους, το “στόλισμα” από Χριστοδουλίδη στα μηνύματα που διέρρευσαν, τη συνεργασία των τεσσάρων και τι θα κάνει αν το αποτέλεσμα της κάλπης δεν είναι το επιθυμητό.

Scroll to Top