Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αχιλλέας Δημητριάδης στην Αθήνα

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αχιλλέας Δημητριάδης, παρουσίασε χθες βράδυ (Τρίτη, 6/12/2022) τις θέσεις του, στην Κυπριακή Εστία στο κέντρο της Αθήνας.

Κύπριοι απόδημοι, φοιτητές και εργαζόμενοι παρακολούθησαν την εκδήλωση η οποία είχε σκοπό να αναλύσει τους τρεις πυλώνες διακυβέρνησης του προγράμματός του: “Τίμιο Κράτος”, “Κύπρος 2035” και “Όχι στη Διχοτόμηση. Η Λύση μάς συμφέρει.”

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον τρίτο πυλώνα κατά τον οποίο ο κ. Δημητριάδης παρουσίασε αναλυτικά τα δύο κλειδιά για να ξεκλειδώσουμε τις συνομιλίες: Τα Ευρωτουρκικά και την Ενέργεια.

Εκτενής αναφορά έγινε επίσης στο θέμα επανάκτησης της χαμένης μας αξιοπιστίας, με τον Κ. Δημητριάδη να εξηγεί ότι και οι 3 διεκδικητές της προεδρίας που προηγούνται, δεν μπορούν να αποτελέσουν μέρος της λύσης του προβλήματος εφόσον είναι και οι 3 αναπόσπαστο κομμάτι του ίδιου του προβλήματος.

Ο Αχιλλέας Δημητριάδης ευχαρίστησε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Εστίας και προσωπικά τον Πρόεδρο, κ. Όμηρο Παπασάββα για τη φιλοξενία.

7 Δεκεμβρίου, 2022

 

Scroll to Top