Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Συνάντηση Α. Δημητριάδη με τον Αντιπρόσωπο της Μαρωνίτικης κοινότητας στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Μούσα

Συνάντηση με τον Αντιπρόσωπο της Μαρωνίτικης κοινότητας στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Μούσα είχε σήμερα το πρωί, στη Βουλή, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αχιλλέας Δημητριάδης.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Δημητριάδης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Μούσα, είπε ότι είχαν μια « εγκάρδια και φιλική συνάντηση,» τονίζοντας ότι η «Μαρωνίτικη κοινότητα έχει μείνει στη γη των προγόνων της». «Αυτό», σημείωσε, «είναι πάρα πολύ σημαντικό, όσο σημαντικό επίσης είναι ότι έμειναν σε αυτή τη γη για να την δώσουν στα παιδιά τους. Και δεν είναι μόνο τη γη που θα δώσουν στα παιδιά τους, είναι και τον πολιτισμό και την κουλτούρα την οποία έχουν, και αυτό νομίζω είναι η πιο σημαντική συμβολή της μαρωνίτικης κοινότητας, στο πολιτισμικό γίγνεσθαι αυτής της χώρας,» επεσήμανε στις δηλώσεις του ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος Αχιλλέας Δημητριάδης.

Από την πλευρά του, ο κ. Μούσα ευχαρίστησε τον κ. Δημητριάδη, τον οποίο χαρακτήρισε «εξαίρετο φίλο των Μαρωνιτών», για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί και να ακούσει τις θέσεις και τις απόψεις της Μαρωνίτικης κοινότητας.

«Ήταν μια εγκάρδια και πολύ φιλική συνάντηση. Έχουμε συζητήσει όλα τα θέματα που αφορούν και που απασχολούν τη Μαρωνιτική κοινότητα και πιστεύω ότι ο κ. Δημητριάδης είναι ένας εξαίρετος φίλος των Μαρωνιτών, ο οποίος θα βοηθήσει πάρα πολύ τη κοινότητα στους στρατηγικούς της στόχους,» δήλωσε ο κ. Μούσας, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

 

14/11/2022

Scroll to Top