Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Συνάντηση Αχιλλέα Δημητριάδη με την Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος Αχιλλέας Δημητριάδης είχε χθες, Τετάρτη, συνάντηση με την Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Οργάνωσης στη Λευκωσία, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους πολύτεκνους, όπως το δημογραφικό, καθώς και αιτήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Οργάνωσης και απαιτούν λύσεις.

Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Ντίνος Ολύμπιος, αφού καλωσόρισε τον κ. Δημητριάδη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, χαρακτήρισε την επίλυση του δημογραφικού «εθνικό θέμα», ενώ αναφέρθηκε και σε στατιστικές που αφορούν το δείκτη γονιμότητας που βρίσκεται στο 1,3, καθώς και στις επιδράσεις της υπογεννητικότητας.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν εκτός από τον Πρόεδρο της Οργάνωσης κ. Ολύμπιο και μέλη της Κεντρικής Γραμματείας, ενώ τον κ. Δημητριάδη συνόδευε ο επικεφαλής του Πολιτικού του Γραφείου Λουκής Σκαλιώτης.

 

 

24 Νοεμβρίου, 2022

 

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Επιτροπή Αλήθειας

Η πρόταση για σύσταση Επιτροπής Αλήθειας για την Κύπρο μπορεί να προωθηθεί και μέσω της συζήτησης, μέσα Μαρτίου, για την Τέταρτη Διακρατική Προσφυγή Κύπρου v Τουρκίας, στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η σύστασή της δυνατό να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες χώρες, δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM ο Αχιλλέας Δημητριάδης

Περισσοτερα »
Συνεντεύξεις

Το θέμα της αυτόματης εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους έχει καταστεί επείγον και η Βουλή θα πρέπει να τροποποιήσει το νόμο ώστε να μπορέσουν οι νέοι ψηφοφόροι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, επισημαίνει ο Α.Δημητριάδης στον ΑΝΤ1

Περισσοτερα »
Scroll to Top