Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Συνάντηση Αχιλλέα Δημητριάδη με τον Πρόεδρο της ΔΗΠΑ Μάριο Καρογιάν   

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αχιλλέας Δημητριάδης συναντήθηκε το πρωί με τον Πρόεδρο της ΔΗΠΑ Μάριο Καρογιάν, τον οποίο ενημέρωσε για το περίγραμμα των θέσεων του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023 και αντάλλαξαν απόψεις.

Στη συνάντηση, που έγινε στα γραφεία της ΔΗΠΑ, συμμετείχαν επίσης στελέχη της ηγεσίας του Κόμματος καθώς και του Πολιτικού Γραφείου του Αχιλλέα Δημητριάδη.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Καρογιάν ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να εξηγήσει την θέση της Δημοκρατικής Παράταξης για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ή αν αυτό δεν είναι εφικτό, κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής: «Βάλαμε τους άξονες της δικής μας φιλοσοφίας, έχουμε εστιάσει την προσοχή μας σε αυτά που θεωρούμε ότι είναι σημαντικά για τον τόπο μας σε αυτή την περίοδο, την γεμάτη προκλήσεις, γεμάτη κινδύνους αλλά και ευκαιρίες που μπορούν να αξιοποιηθούν», σημείωσε.

Από την πλευρά του ο κ. Δημητριάδης αφού ευχαρίστησε τον κ. Καρογιάν για τη συνάντηση, ανέφερε: «Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις θέσεις μας μέσα στην προσπάθεια της υποψηφιότητας που έχω εξαγγείλει. Η συζήτηση ήταν παραγωγική και ελπίζω ότι αυτή θα είναι η πρώτη από μια σειρά επαφών με σκοπό να δούμε σε ποια σημεία υπάρχουν συγκλίσεις και σε ποια σημεία μπορούμε να βελτιώσουμε τις θέσεις μας έτσι ώστε η προσπάθεια να γίνει για το κοινό καλό».

Ο κ. Δημητριάδης εξέφρασε την ελπίδα πως μέσα από αυτή τη διαδικασία των επαφών «θα μπορέσουμε να βρούμε θέσεις που συγκλίνουν έτσι ώστε να υπάρξει μια προσπάθεια που θα βοηθήσει τη χώρα να προχωρήσει και να βγει από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει τώρα».

18 Απρίλιου 2022

 

 

Scroll to Top