Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Συνάντηση Υποψήφιου για την Προεδρία Α. Δημητριάδη με τον Πρόεδρο του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Μ. Σιζόπουλο

Ο υποψήφιος για την Προεδρία Αχιλλέας Δημητριάδης είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κ.Σ. ΕΔΕΚ  Μαρίνο Σιζόπουλο.

Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών με τις πολιτικές δυνάμεις ενόψει των Προεδρικών Εκλογών και έδωσε την ευκαιρία για μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων πάνω στα μεγάλα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας: τη διαφθορά, την ακρίβεια, την απασχόληση, τη λειτουργία των θεσμών και, βέβαια, το μεγάλο αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται  το Κυπριακό.

Ο Αχιλλέας  Δημητριάδης έδωσε στον Πρόεδρο και τα στελέχη του Κ.Σ. ΕΔΕΚ το «Περίγραμμα Θέσεων» του για τις Προεδρικές Εκλογές και ανέπτυξε τους Τρεις Πυλώνες του:

  • Τίμιο Κράτος
  • Κύπρος 2035
  • Η Λύση μάς Συμφέρει – όχι στη διχοτόμηση

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ανέφερε ότι βρέθηκαν «πολλά σημεία» στα οποία συμφωνούν αλλά και σημεία όπου υπάρχουν διαφορές, προσθέτοντας ότι «μπορούμε να τα συζητήσουμε, οι πιθανότητες συνεργασίας είναι εκεί».

Χαρακτηρίζοντας τη συζήτηση «πολύ εποικοδομητική», ο κ. Δημητριάδης επεσήμανε την ανάγκη να συνεχιστούν οι επαφές και να αναπτυχθεί συστηματικός προεκλογικός διάλογος, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι ο δρόμος είναι μακρύς.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ δήλωσε ότι η συνάντηση ήταν «ειλικρινής και πάρα πολύ εποικοδομητική», προσθέτοντας ότι «θα μελετήσουμε το πρόγραμμά του κ. Δημητριάδη.»

«Η σημερινή συνάντηση αφήνει μια προοπτική για περαιτέρω συζήτηση,» ανέφερε.

4 Ιουλίου, 2022

Scroll to Top