Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Το πιο σοβαρό πρόβλημα η οικονομική κατάσταση, δηλώνει στο Radio Cosmos ο Αχιλλέας Δημητριάδης

Το πιο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας σήμερα είναι η οικονομική κατάσταση, η οποία επιδεινώνεται λόγω της διαφθοράς που υπάρχει, δήλωσε σήμερα το πρωί ο δικηγόρος Αχιλλέας Δημητριάδης, σε συνέντευξή του στο Radio Cosmos , στον Κώστα Νάνο.

Η συνέντευξη, που δόθηκε με την ευκαιρία της αποψινής εκδήλωσης που διοργώνει το Πολιτικό Γραφείο του κ. Δημητριάδη στην Πάφο, στις 7 μμ, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Παλιά Ηλεκτρική», είναι μέρος της δημόσιας διαβούλευσης που πραγματοποιεί ο κ. Δημητριάδης με τους πολίτες και οργανωμένα σύνολα για να ακούσει, να διαβουλευτεί και να αποφασίσει.

«Θέλομε καθαρούς πολιτικούς,» τόνισε, προσθέτοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα δίκτυο εφαρμογής των νόμων ώστε η εκάστοτε κυβέρνηση να υποχρεούται να ενημερώνει υπεύθυνα τη Βουλή για την πορεία εφαρμογής των νόμων που ψηφίζονται.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ανέφερε ότι διαμορφώνεται το πρόγραμμά του και οι προγραμματικές του θέσεις θα τεθούν ενώπιον της κοινωνίας, ανεξάρτητα αν θα έχει την όποιαν υποστήριξη από κόμματα. Όποιος επιθυμεί να συζητήσει μαζί μου το πρόγραμμά μου, είναι ευπρόσδεκτος, πρόσθεσε.

Σημειώνοντας ότι μια ανεξάρτητη φωνή μπορεί να ενώσει δυνάμεις που θα φέρουν την αλλαγή, είπε πως θέλει να εισαγάγει 4 νέα ανθρώπινα δικαιώματα που αφορούν την υγεία, τη δια βία μάθηση, το διαδίκτυο και το περιβάλλον.

Ερωτηθείς ειδικά για την Πάφο, ο κ. Δημητριάδης αναφέρθηκε σε μια ισορροπημένη οικονομική και τουριστική ανάπτυξη, σε συνεργασία του Δήμου Πάφου με το Δήμο Τρικάλων στον τομέα των εφαρμογών έξυπνης πόλης και ανάπτυξης πανεπιστημιακών σχολών και στην κοινωνική ευθύνη εταιρειών ανάπτυξης γης και κατασκευών.

Τέλος κάλεσε όλους όσοι επιθυμούν να παραστούν στην αποψινή διαβούλευση για να ακούσουν τις απόψεις του και να θέσουν τα ερωτήματά τους.

Στην Πάφο απόψε ο Αχιλλέας Δημητριάδης- Προτάσεις για την Πάφο

Scroll to Top