Κατηγορίες Ανακοινώσεων

Το θέμα που αφορά την ευθανασία είναι υπαρξιακό

Τη σημασία της έναρξης συζήτησης για την ευθανασία σε μια ευνομούμενη δημοκρατική κοινωνία, τόνισε ο δικηγόρος Αχιλλέας Δημητριάδης, στην εκπομπή του Plus TV «Με άλλη ματιά», προσθέτοντας ότι θα διοργανωθεί νέα ημερίδα για την ηθική και τη νομική διάσταση του θέματος.

Χαρακτηρίζοντας την ευθανασία «υποβοηθούμενη αυτοκτονία», αναφέρθηκε στο δικαιώμα για αξιοπρεπή ζωή και αξιοπρεπή θάνατο.

Είπε ακόμα πως χρειάζονται ρυθμίσεις για το όλο θέμα, σημειώνοντας παράλληλα ότι η θρησκεία έχει τεράστιο ρόλο να διαδραματίσει σε αυτή τη διαδικασία.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Επιτροπή Αλήθειας

Η πρόταση για σύσταση Επιτροπής Αλήθειας για την Κύπρο μπορεί να προωθηθεί και μέσω της συζήτησης, μέσα Μαρτίου, για την Τέταρτη Διακρατική Προσφυγή Κύπρου v Τουρκίας, στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η σύστασή της δυνατό να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες χώρες, δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM ο Αχιλλέας Δημητριάδης

Περισσοτερα »
Συνεντεύξεις

Το θέμα της αυτόματης εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους έχει καταστεί επείγον και η Βουλή θα πρέπει να τροποποιήσει το νόμο ώστε να μπορέσουν οι νέοι ψηφοφόροι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, επισημαίνει ο Α.Δημητριάδης στον ΑΝΤ1

Περισσοτερα »
Scroll to Top